Kapla byggstavar, trälåda, 280 st 5008

  • 706 antal i lager

s.kr790  s.kr580
Spara: 27% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Kapla byggstavar, trälåda, 280 st 5008

280 Kaplastavar i en trälåda. Som ”lock” på trälådan är det en Kaplabok Blå. Kaplastavarna är tillverkade av massivt och obehandlat trä, 12 cm långa. Kaplastaven exakta mått och vinklar samt det inbördes förhållandet mellan längd - bredd - tjocklek, gör Kapla till ett fantastiskt byggmaterial. Bygg hus, djur, torn, broar..I Kaplabok Blå finns det många spännande bilder på konstruktioner som ni kan bygga.

Innehåller: 280 Kaplastavar i trälåda och 1 Kaplabok Blå.

Kapla fakta:
Kapla är en konst men också ett inslag av hantverk och arkitektur, dem används i många skolor som en pedagogisk leksak som barnen kan njuta av.  Kapla uppmuntrar barnen att tänka logiskt och utvecklar rumsuppfattningen. Ökar förmågan att organisera element i tre dimensioner genom att bygga skapelser och byggnader. Dessutom förstärker Kapla ett barns medvetenhet om form, volym och känsla av balans samtidigt utvecklar finmotoriken. 

Kapla är ekologisk leksak. Trästavarna är tillverkade av 100% obehandlat trä som kommer från tallskogarna i Les Landes i Sydvästra Frankrike. Dessa skogar är naturliga och förnyas. Kvaliteten är hållbar och kan användas och byggas med i många år. Varje Kaplastav är i exakt samma storlek (117,0 x 23,4 x 7,8 mm), och kända för storleksförhållande i 1: 3: 15 vilket gör dem idealiska för att få en stabil konstruktion och perfekt passform. .

Kapla är enkel och kräver bara ett barns fantasi. Det behövs inget lim, inga skruvar, varje stav placeras enkelt ovanpå den andra. Kapla får barnen att fantisera, skapa och experimentera med sin egen fantasi och varje byggnad motiverar till ännu fler. Den uppmuntrar och motiverar barnens koncentration, tålamod och uthållighet. Kapla kan man bygga med ensam men också tillsammans med kompisar och familj. Kapla är lämpligt för barn i åldrarna 3 år och uppåt. 


Relaterade Produkter